COPA COPA COMUNITAT. FASE AUTONÓMICA. CALP, 12 de juny de 2010.

El dia 12 de juny de 2010, a Calpe es va celebrar el Campionat Autonómic de Gimastica Ritmica ,Copa Comunitat. Participarem sis gimnastes del meu club : en categoria Cadete Andrea Mundo i Tania González; en categoria prebenjamí, Maria Año, i en categoria Benjamí, Laura Hernández, Paula Bou i jo mateix.
En Categoria Cadete, Andrea Mundo va quedar la primera clasificada (enhorabonaaaa Andrea..) i molt emotiva va ser la medalla de bronze de Tania González (Enhorabona Taniaaa...).
En categoria Prebenjamí, bona actuació de Maria Año, no va pujar al podi pero ho va fer molt be..Enhorabona tambe Maria..
I les Benjamins tambe van estar be.. varem tornar amb un subcampionat, una cuarta plaça que va saber a poc..i una quinta posició..Aixi que desde aqui tambe enhorabona i molts d'anims per a totess!!!!..