Campionat d'Espanya Conjunts Base, Fase Autonòmica




El passat dissabte 23 d'octubre es va celebrar a Castelló, al Pavelló Ciutat de Castelló, el Campionat d'Espanya Conjunts Base, fase Autonòmica. Del nostre club van participar dos conjunts, el cadet i el benjamí.
Les components del conjunt cadet van tenir la mala fortuna de patir una lesió, que va fer que només trepitgessin el tapís per no perdre així la possibilitat d'anar al Campionat d'Espanya. Molts ànims i una ràpida recuperació, sabem que tot va per bon camí.
El conjunt benjamin, compost per Laura i Maria Hernandez, Maria Año, Paula Bou, Anna Feliu (pertanyent al Club Lledó de Castelló) i Marta Gimeno, van tenir una actuació espectacular en les dos rotacions que van realitzar, totalment concentrades, sincronitzades, i aconseguint emocionar als familiars que allà ens trobabem. Però no va ser suficient com per pujar al podi, quedant classificades en un més que meritori quart lloc.
Aquesta posició classificatòria permet a les Benjamins estar classificades per al Campionat d'Espanya a celebrar a Valladolid els dies 19, 20 i 21 de novembre. Així doncs des d'aquí .. animar-vos per a aquestes setmanes que queden, entrenar fort que que la competència és gran, i només amb treball, esforç.. es poden aconseguir les coses .. El altre que és necessari, el saber fer, la qualitat, l'elegància , la flexibilitat, l'elasticitat ho teniu ... Ànim!!! Ens veiem a Valladold !!!..

1 comentario: