Campionat d'Espanya Individual, Clubs i Autonomies. Logroño 14-17 de juny de 2012.


No sé ben per on començar a explicar el que hem viscut aquest cap de setmana al Pavelló poliesportiu de Logroño.
En primer lloc crec que és necesari fer un homenatge a la gran triomfadora d'aquest campionat d'Espanya. Crec que tots els que estàvem en aquell pavello hem assistit a la consagració d'una gran gimnasta, al naixement d'una gran estrella, poseu-li el nom que vulgueu, però el campionat que ens ha regalat Maria, ha estat impressionant. Les seves tres taules de la classificació general, impecables. Les taules de les finals de cèrcol i de pilota, una altra vegada impecables. El seu pas per aquest campionat ha estat: Majestuós!. Enhorabona Maria, Enhorabona CAMPIONA!!. Els seus trofeus: Primera classificada en la General i per tant Campiona d'Espanya categoria Aleví. Per aparells, Primera posició tant en cèrcol com en pilota i segona posició en mans lliures.
En segon lloc, felicitar també a Alba Ciurans, categoria Benjamin, per la seva tercera posició a la general. Per tant medalla de bronze en aquest campionat. A més, juntament amb Leire Rovira, formant equip, s'han proclamat les dues subcampiones d'Espanya en la seva categoria. Enhorabona a les dos. El nostre "equip A"
En tercer lloc, Claudia Mata i Estela Orts, en categoria Junior, magnifc campionat també per a elles. Amb pilota, cèrcol, maces i cintes s'han alçat amb la primera posició per comunitats autònomes.

 Finalment, Marta Gimeno. Hem gaudit, hem patit, ens hem emocionat. Magnifica actuació en cèrcol, aconseguint la segona millor nota, darrera de Maria en l'exercici de la general. En el seu aparell, la pilota, una fallada, ha fet que es compliqués la seva classificació general. Tot i així, després de l'actuació en pilota, mantenia la seva segona plaça. Només faltava defensar aquest pòdium amb l'exercici de mans lliures del diumenge al matí. I així ho va fer. Va sortir amb força, amb ganes, tot i la tensió i la pressió d'haver de fer-ho molt bé si volia pujar al podi. Realment ho va aconseguir. Els seus trofeus. Tercera en la classificació general, per tant medalla de bronze i també tercera classificada a la final de cèrcol.
Enhorabona Marta.
Ja per acabar, un record, d'una persona a qui Marta encara li crida Tia, i que precisament, va ser al pavelló de Logronyo, on vam coincidir amb ella per última vegada amb motiu de la gimnàstica, i que segur, està tant o més orgullosa que nosaltres pel que has aconseguit. Va per tu Olga!









No hay comentarios:

Publicar un comentario