CAMPIONAT D'ESPANYA CONJUNTS 2012 A CASTELLÓ.

Els dies 14-15-16 de desembre de 2012 es va celebrar a Castelló, el campionat d'Espanya de conjunts. El Mabel ha participat amb dos conjunts.
Aleví: compost per Anna Feliu i Marta Soliva (del club Lledo de Castelló), Maria Añó, Alba Ciurans, Noa Ros i Leire Rovira, des d'açi el primer l'enhorabona per proclamar Campiones d'Espanya absolutes, a gran distància de les segones classificades. Meravelloses.! Enhorabona Campiones.
Infaltil: compost per Ana Gayán (Club Puçol de València) Sara González, Lia Rovira, Laura Hernández, Paula Bou i Marta Gimeno (aquestes tres últimes gimnastes encara en edat aleví), enhorabona pel vostre campionat, quartes classificades en la general i subcampiones d'Espanya per aparells.

 També del nostre club, Claudia Mata ha format part de l'equip de Primera Categoria del Club Riba-roja. tot un repte per a Claudia que l'ha superat amb solvència, amb dues passades espectaculars. Enhorabona Claudia.
Amb aquests tres èxits acaba la temporada de conjunts de 2012 i comença la preparació de la temporada 2013 de la qual augurem gran treball, sacrifici, dedicació, esforç, i esperem que també vagi acompanyada de triomfs, encara que amb el primer més que satisfets! Ànims i a treballar. Video segon pase al Campionat d'Espanya de Castello en el que se proclamen subcampiones d'Espanya per aparells :

No hay comentarios:

Publicar un comentario